Waarom Snackbar Mies

Kwaliteit op nummer 1

Bij Snackbar Mies staat kwaliteit op altijd nummer 1. Wij vinden het belangrijk dat u geniet van onze patat en snacks en staan daarom altijd open voor feedback. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe en betere patat en snacks en wij hebben daar uw mening voor nodig.

Snelle service

Als u heeft besteld is ons doel om binnen 10 minuten uw bestelling klaar te hebben. Bij elke bestelling proberen wij dit opnieuw en dit gaat gepaard met onze hoge kwaliteit. Omdat wij vinden dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit kan het zijn dat u wat langer moet wachten op uw bestelling maar dat wordt uiteraard gemeld.

Klantvriendelijk

Wij ontvangen u en uw bestelling met een glimlach op onze mond en helpen u dan ook graag. Wij doen er alles aan om jou tevreden te stellen met onze patat en snacks en vinden jouw mening daarom ook belangrijk.

Flexibiliteit

Heeft u een feestje of een gelegenheid en wilt u er voor zorgen dat uw gasten kunnen genieten van een lekkere snack? Huur dan de snackkar van Snackbar Mies en geniet op uw locatie van de lekkerste patat en snacks.

Lees meer over onze kar